Play the Italian lottery!

Play Online : Powerball - Mega Millions - SuperEnalotto - Euro Millions

PlaySuperEna and win up to 150 million

Valid HTML 4.0 TransitionalРезултати

USA Powerball    2018-10-17

  03-57-64-68-69  15

  >>> Play online


USA Mega Millions    2018-10-16

  03-45-49-61-69  09

  >>> Play online


SuperEnalotto    2018-10-18

  16-23-50-73-80-88

  >>> Play online


Euro Millions    2018-10-16

  15-28-37-40-42  1-6

  >>> Play online

Superena Лотарија

Online лотарии се достапни на секого денес со лесен пристап до глобалната и изборот на различни игри и се неверојатно!

Популарноста на Superena
Меѓу различните присутни лотарија на располагање на играчи од целиот свет, Superena Лото е една од најголемите. Неговата едноставност и евиденција кршење победи го направија тоа исклучително популарен и голем напредок е направен уште од тоа повторно беше лансиран во 1997 година. Superena прв пат започна во 1950 година.
Првично Superena може да се играат само од луѓе кои живеат во Италија, но и со Интернетот сега е возможен за сите кои живеат насекаде во светот да се игра оваа лотарија, сè попопуларен онлајн игра.

Како да игра Superena
Лото равенства се одржи на вторник, четврток и сабота. На шансите за победа се 6 / 90. Иако шансите се поголеми од другите лотарии, тоа значи кога ќе се освои ќе добие огромна сума.
Да се игра мора да се совпаѓаат 6 бројки со секое од 90 веројатни броеви. Шест победи броеви се подготвени, заедно со бонус број (наведени како Jolly Број). На исплата е направена од 5 категории и варира во зависност од наградата басен. Исто така постои и друга Superstar број кој се игра еден кој плаќа одделно. Ако овој број го добил награда, во износ може да се зголеми од 100 пати!

Победнички и раст
Рекордни кршење на наградата? 147,807,299.08 (US $ 211,807,859.58) го освои италијанскиот билет носителот во 22 Август 2009! Главната награда ја врши во текот на рекордни 86 пати од јануари 2009! На Джакпот се меѓу најголемите во светот! Со над 10 години на лотарија бизнис, оваа игра и понатаму да растат на глобално ниво, особено во комбинација со практичноста на интернет дава пристап до луѓе насекаде.

Многу онлајн лотарија сајтови понуда погодности на купување и Superena играјќи лотарија преку интернет.

Win Big со мега Милиони!

Меѓу различните присутни лотарија на располагање, мега Милиони е популарен избор за оние кои сакаат да пробате среќата во победа. Тоа е најшироко свиреше американската базирани, мулти-држава джакпот игра.

Како почна мега Милиони
Во играта го имаше своето потекло во 1996 година во САД и тоа одеше со името? Големата игра? формирана како конзорциум од шест земји-учеснички. Во 2002 година, мулти-држава играта беше дадено ново име? Мега Милиони?. Мега Милиони има 12 држави-учеснички. Двајца играчи во раните денови на играта се доби 233 милиони евра пред данок што беше рекорд победи.

Од 2005 година игра беше компјутеризиран. Многу е едноставно да се игра мега Милиони од било кој дел на светот. Играчи избере пет различни бројки варираат 1-56 и еден број 1-46 што е мега Бол број (ова е составен од посебна машина). Машината се движи на околу топчиња од ротирачко механизирана оружје кои мешавина на топки во еден случаен начин.

Како да започнете на играта
Играчи за играта може да се купат билети до 15 минути пред да се привлече што е во фиксната време. На закони и прописи може да се разликува малку во зависност од државата каде што се продаваат билети. Мега Милиони равенства се одржуваат секој вторник и петок.

Пред само неколку чекори за да се започне
Да игра мега Милиони, играчот е да се регистрираат на интернет сајтови кои карактеристика на играта а потоа логирање како член користејќи сигурна лозинка. Следниот чекор е да одберете број кој тој или таа би сакал да игра, со кликнување на опциите или клириншка ако сакаат да ја поништите. Изработка на датумот, исто така, може да биде избран пред 12 часа на вистинскиот пат. Плаќањето може да се направи преку сајт? А избрани присутни на исплата. Пораки ќе потврди на играчите? друг избор и-мејл е испратен по избрани подготви со резултатите. Постојат можности за наплата на победи, или за користење на победа да купат повеќе билети за било која игра ја одбрале.  Language: en deitessvdaplafsqarbebghrcsettl

fifrelnlidgajayicakoltlvmkmsmt

noptrurosrsksltrukcyhuvicn

(C)2010-2018 LotteryRandom.com