Play the Italian lottery!

Play Online : Powerball - Mega Millions - SuperEnalotto - Euro Millions

PlaySuperEna and win up to 150 million

Valid HTML 4.0 TransitionalРезултати

USA Powerball    2018-10-17

  03-57-64-68-69  15

  >>> Play online


USA Mega Millions    2018-10-16

  03-45-49-61-69  09

  >>> Play online


SuperEnalotto    2018-10-18

  16-23-50-73-80-88

  >>> Play online


Euro Millions    2018-10-16

  15-28-37-40-42  1-6

  >>> Play online

Superena Лотария

Онлайн лотарии са на разположение на всеки, който днес с лесен достъп до глобалната и избор и разнообразие от игри са невероятни!

Популярността на Superena
Сред различните онлайн лотарии на разположение на играчите по целия свят, Superena лотарията е един от най-големите. Своята простота и победи записа чупене са направили, че е изключително популярен и огромен напредък е постигнат, тъй като тя бе даден нов старт през 1997 година. Superena първи път е започнал през 1950.
Първоначално Superena може да се играе само от хора, живеещи в Италия, но в интернет вече е възможно за всеки живот навсякъде по света, за да играеш тази все по-популярна онлайн игра лотарията.

Как да играем Superena
Тото обръща се проведе във вторник, четвъртък и събота. Шансът за успех е 6 / 90. Въпреки, че шансовете са по-големи в сравнение с другите лотарии това означава, когато спечели спечелите огромна сума.
За да играете ви трябва да съответстват на 6 номера с някоя от 90 вероятен номера. Шест печелившите числа са изготвени, заедно с бонус номер (по-нататък "Jolly номер). На изплащане е направен от 5 категории и варира в зависимост от наградния фонд. Има и друг номер суперзвезда, който се играе кой плаща отделно. Ако този номер печели награда, сумата може да увеличи 100 пъти!

Печеливши и растеж
Рекорден награден фонд от счупване? 147,807,299.08 (US $ 211,807,859.58) бе спечелена от италианската притежателя на билети през 22-ри август, 2009! Главната награда е извършила над рекорден 86 пъти от януари 2009! Джакпотите са сред най-големите в света! С повече от 10 години в лотарията бизнес, тази игра продължава да нараства в световен мащаб, най-вече с удобството на интернет, които дават достъп на хората навсякъде.

Много от сайтовете за онлайн лотария предлага удобство за закупуване и играя Superena лотария по интернет.

Спечели с Биг Мега милиони!

Сред различните онлайн лотарии на разположение, Мега Милиони е популярен избор за тези, които искат да тестват своите късмета си в победа. Това е най-разпространената игра основава САЩ, мулти-джакпот състояние игра.

Как Мега Милиони започна
Играта е произхода си през 1996 г. в САЩ и тя беше там с името? На едрия дивеч? формира като консорциум от шест участващи държави. През 2002 г., в мулти-игра държавата получи ново име? Мега Милиони?. Мега Милиони разполага с 12 участващи страни. Двама играчи в първите дни на играта са спечелили 233 милиона преди данъчно облагане, което е записа победа.

До 2005 г. играта е компютъризирана. Много е лесно да играят Мега Милиони от всяка част на света. Участници мотика пет различни номера, вариращи от 1 до 75 и едно число от 1 до 15, което е Мега брой топка (това е съставено от отделни машина). Машината хода на топки чрез завъртане около механизирани оръжия, които смесва топки по случаен начин.

Как да започнем с играта
Играчите на играта могат да си купят билети до 15 минути преди тегленето, който е в определено време. Законовите и подзаконовите може леко да варира според държавата, в която се продават билети. Равенства Мега Милиони се провеждат всеки вторник и петък.

Преди няколко стъпки, за да започне
За да играете Мега Милиони, играчът трябва да се регистрират онлайн на сайтове, които черта на играта и след това влизане като член използвате сигурна парола. Следващата стъпка е да изберете кои номера, той или тя би искала да играе, с опции на кликване или клирингова, ако искат да отмените. Жребият дата може да бъде избран преди 12 часа от реалното време. Плащането може да стане чрез сайта? Е онлайн избран метод на плащане. Имейли ще потвърди играчи? подбор и друг имейл адрес, е изпратено след избрани равенство с резултатите. Има възможности за събиране на победи или да се използват спечелилото да купуват повече билети за всяка игра избрали.  Language: en deitessvdaplafsqarbebghrcsettl

fifrelnlidgajayicakoltlvmkmsmt

noptrurosrsksltrukcyhuvicn

(C)2010-2018 LotteryRandom.com